Vlasnik "Delta holdinga" pretio u sudnici! MIŠKOVIĆ: Pazite kako mi sudite

Autor:

Hronika

28.03.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga", koji se zajedno sa sinom Markom Miškovićem tereti za utaju poreza od oko 320 miliona, izjavio je pred Specijalnim sudom da se njemu u ovom postupku sudi bez dokaza i upozorio sudije da paze kako će mu presuditi!

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Miroslav Mišković

- Gde i kada je izvršeno delo i da smo Marko i ja to sa umišljajem radili?! Šest godina ovde dokazujemo da nismo počinili nikakvo delo. Nemojte da pravite grešku i vodite računa kako ovog puta presuđujete vodećem srpskom privredniku - rekao je vlasnik "Delta holdinga", aludirajući na prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na pet godina zatvora, a koju je Apelacioni sud poništio.

Mišković je dodao i da od 2013. tvrdi da protiv njega ne postoje nikakvi dokazi.

- Tražim da uradite ono što je trebalo još tada da se uradi: oslobodite me - kazao je Mišković i dodao da je procesom protiv njega oštećena i Srbija.

- Oštećena je moralno jer ovaj proces ozbiljno narušava njenu reputaciju. Oštećena je i materijalno jer pravite greške koje će na kraju platiti građani Srbije - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading