LUDAK PALI KLADIONICE PO GRADU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U proteklih mesec dana u Beogradu su zapaljene čak četiri kladionice, a poslednja u nizu je kladionica "Planetwin365" na Vračaru, koja je za vikend izgorela do temelja! Istragom je utvrđeno da se radi o podmetnutim požarima, a kako Srpski telegraf saznaje, sumnja se da iza ovih zapaljenih lokala stoji kladioničarska mafija!

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Ogromna šteta

- Poslednji požar dogodio se za vikend na Vračaru, dok je samo nekoliko dana ranije zapaljen lokal kladionice "Mocart" u TC "Mondo" u Žarkovu. Požar je bio toliko veliki da je još nekoliko lokala izgorelo i pričinjena je veća materijalna šteta! Nadzorne kamere snimile su muškarca kako sat vremana nakon ponoći razbija prozor, poliva benzinom lokal i pali ga, a policija još uvek pokušava da identifikuje počionioca - kaže izvor Srpskog telegrafa i navodi da se sumnja da iza ovih napada stoji organizovana grupa.

"Mocart": Slučaj smo prepustili policiji i verujemo da će brzo biti rasvetljen

- Na isti način od početka marta zapaljene su još dve kladionice "Mocart" na Paliluli i u Mirijevu. Policija ispituje da li su ova četiri slučaja povezana s obzirom na to da je reč o objektima koji se bave istom delatnošću. Istraga treba da pokaže i da li iza svega stoji jedna kriminalna grupa ili je više njih umešano. Takođe, utvrđuje se i motiv, odnosno da li se radi o klasičnom reketiranju, zastrašivanju ili je u pitanju borba za prevlast na tržištu u oblasti klađenja - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Od četiri zapaljena objekta čak tri pripadaju kompaniji "Mocart", a u njoj navode da je ceo slučaj u rukama policije.

- Što se nas tiče, slučaj smo potpuno prepustili MUP, kojem apsolutno verujemo i s kojim imamo svakodnevnu saradnju. Na osnovu naznaka koje smo dobili od njih, mislim da će se ovi slučajevi brzo rasvetliti. Potpuno smo čisti, savesno radimo i sve je po zakonu, tako da ne vidimo nijedan razlog za ovako nešto - kažu iz kompanije "Mocart" i odbacuju spekulacije da iza svoga stoji konkurencija ili nezadovoljni klijenti.

Nisu klijenti

- Što se nas tiče, isključeno je da se na ovaj gnusni čin odlučio neki nezadovoljni klijent ili konkurencija. Nemamo predstavu ko bi mogao ovo da uradi, u pitanju je ugrožavanja života i imovine građana, a ne samo materijalna šteta koju smo mi pretrpeli - dodaju iz kompanije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading