Radnici i klijenti poljoprivredne službe u Smederevu OTROVANI KAFOM?!

Autor: novosti.rs

Hronika

24.03.2018

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko radnika i klijenata Poljoprivredno-savetodavne stručne službe Smederevo u Kolarima javilo se lekarima sa simptomima trovanja, potrdio je „Novostima“ direktor Opšte bolnice „Sveti Luka“ u Smederevu, dr Nenad Đorđević.

RepublikaFoto: pixabay.com
Hitno u hitna pomoć

- Oni su imali simptome trovanja, a kako su nam rekli mučnina i tegobe javili su se nakon što su u firmi popili kafu, navodi dr Đorđević.

Dvojica klijenata, koja su popila kafu u prostorijama ove službe u Kolarima, su prebačena na Vojno-medicinsku akademiju radi neophodnih toskikoloških pretraga, kaže dr Đorđević.

Sumnja se da je neko sipao otrovnu supstancu u kafu.

- Nekoliko minuta nakon što su počeli da piju kafu dvojica naših klijenata iz Lugavčine počeli su da se preznojavaju, teško dišu, nisu mogli na noge da stanu, i odmah su kolima hiten pomoći prebačeni u bolnicu, rečeno nam je u PSSS.

Ostali koji su imali blaže tegobe, kafu nisu pili, ali su posvedočili da se osećao čudan miris u toaletu i kafe kuhinji, potvrdili su nam iz ove službe.

Policija je odmah zapečatila firmu, a istragu vodi Više javno tužilaštvo. Trenutno su policiji počela saslunja radnika PSSS u Kolarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading