PROĆI ĆE VAS JEZA: ZBOG OVOGA JE OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA VRAĆENA!

Autor: Republika

Hronika

21.03.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Optužnica protiv Zorana Marjanovića još nije stupila na snagu jer Viši sud traži da bude dopunjena svedočenjem ćerke ubijene Jelene Marjanović, što su naši mediji već pisali. Ono što je sada otkriveno je da je mala Jana, ćerka ubijene i glavno osumnjičenog Zorana, non-stop crtala travu i ponavljala da se u njoj nalazi njena mama.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena, mala Jana i Zoran u "srećnijim danima"

Osim toga, sud traži i da se optužnica dopuni dodatnim ispitivanjem telefonske komunikacije između Marjanovića na dan ubistva.

Viši sud u Beogradu naložio je tužilaštvu da optužnicu protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene dopuni iskazom njihove ćerke Jane i detaljnijim ispitivanjima telefonske komunikacije među Marjanovićima na dan ubistva.

Sud se juče oglasio saopštenjem u kom je javnost obavestio da treba da se "pribave drugi dokazi koji su neophodni da bi se ispitala osnovanost optužnice" protiv Marjanovića. Ove dopune, navedeno je, naređene su "radi boljeg razjašnjenja stanja stvari". U saopštenju se potom dodaje da se među tim novim dokazima mora naći i iskaz Jelenine i Zoranove sedmogodišnje ćerke.

Foto: Promo foto
Vladimir Marjanović dolazi u posetu sinu

Ovim okolnostima bavili su se i policija i tužilaštvo u svojim istragama. Tako je mala Jana saslušana više puta u istrazi ubistva svoje majke, a njen iskaz trebalo je da bude korišćen na suđenju njenom ocu. Tada petogodišnja devojčica zapravo je jedini svedok koji je bio prisutan u blizini mesta ubistva, s obzirom na to da je, prema Zoranovim rečima, dan provela sa majkom i ocem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lena

21.03.2018 22:05

Dobro doso covek na trcanje sa zenom i detetom imo je taj zadatak da prijavi nestanak.Moro je nekako to da izvede i ispred Jane.Mozda je otiso do lesa priverio sve doneo njen telefon bacio ga i zvao.Zatim prijavio nestanak i zvao redom.