ZABRINJAVAJUĆE: Iz dana u dan broj NAPADA na kontrolore RASTE!

Autor:

Hronika

21.03.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontrolor S. J. (48) koga su 19. marta brutalno pretukla dva srednjoškolca na liniji 27 zadobio je povrede lopatica, podlive na nogama i nagnječenja zbog čega u narednom periodu neće moći da obavlja svoj posao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

U Bus plusu ponovo apeluju na sugrađane da ne ulaze u fizičke obračune sa kontrolorima i upozoravaju da broj napada zabrinjavajuće raste iz dana u dan.

– Sve učestaliji napadi zahtevaju hitne i neophodne mere. Brutalni incidenti nisu samo pojava sa kojom se suočava naša kompanija ili Grad Beograd, već postaju problem celokupnog društva. Činjenica da veliki broj građana u Beogradu ne želi da kupi kartu je gorući problem oko kojeg moraju da se okupe nadležni organi u cilju pronalaženja adekvatnog rešenja – kažu u Apeksu i napominju da je ovaj incident dvanaesti od početka godine.

Prema rečima kontrolora S.J, napad koji je doživeo predstavlja jedno od najstresnijih iskustava jer je osetio potpuno neobjašnjivu mržnju dvojice srednjoškolaca.

– Radio sam svoj posao i tražio da mi pokažu kartu. Pristojno sam razgovarao mladićima i objasnio im kako i gde da kupe kartu za srednjoškolce. Smatrali su da im ne treba karta pa sam ih zamolio da napuste vozilo, a oni su me bukvalno pretukli. Jedan me je držao, a drugi se iživljavao, šutirajući me i vređajući na nacionalnoj osnovi. Otac sam troje dece, podstanar...– rekao je S. J. nakon incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading