Ovih sedam dokaza će osloboditi Zorana

Autor: Republika

Hronika

20.03.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve godine nakon ubistva pevačice Jelena Marjanović na nasipu u Borči ne nazire se kada će ovaj zločin dobiti epilog u sudu! Protiv njenog supruga Zorana Marjanovića (39) optužnica je podignuta pre mesec i po dana, ali je, prema rečima sagovornika, puna rupa, zbog čega bi on mogao brzo da se nađe na slobodi.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/youtube.com
Ubijena Jelena Marjanović i Zoran

Da postoje neke nelogičnosti u optužnici i načinu na koji je pevačica usmrćena, smatra i Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), koga je angažovala porodica Krsmanović da bi utvrdio kad je Jelena usmrćena i gde.

- I dalje tvrdimo da je Jelena ubijena noć ranije, kao i da je usmrćena na nekom drugom mestu. Rekonstrukciju smo verno uradili po optužnici. Došli smo do istih rezultata koje su naveli veštaci, odnosno da bi na Jeleninoj garderobi i licu mesta moralo da bude tragova krvi. Međutim, fotografije s uviđaja pokazuju da ti tragovi nisu postojali. Sve to ukazuje na to da Jelena nije usmrćena na tlu nasipa i u vodi kanala, što se navodi u optužnici - kaže Šipka.

Šta smo još ekskluzvno otkrili u vezi najmisterioznijeg slučaja koji potresa Srbiju već 2 godine? 

Afera popovi se nastavlja, pročitajte sve o popu koji se drogirao i prodavao drogu spid! 

Ko je Srbin koji je preuzeo Bondstil?

Ko će pevati Ani i Švajniju na kršenju sina?

Šta se još događa na političkoj sceni, hronici, zabavi, Zadruzi, sportu? 

Odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja, pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 21. mart, kao i na našem sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading