SUD TRAŽI DOPUNU ISTRAGE: Zahtevaju ispitivanje male Jane!

Autor: Tanjug

Hronika

20.03.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viši sud u Beogradu vratio je tužilaštvu na dopunu istrage optužnicu protiv Zorana Marjanovića koja ga tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sud traži ispitivanje ćerke Marjanovića: Vladimir, Jana i Miloš

Sud smatra da tužilaštvo treba da pribavi dodatne dokaze između ostalog i da ispita u svojstvu svedoka ćerku Zorana i ubijene Jelene Marjanović.

U saopštenju suda se precizira da je krivično vanpretresno veće suda u ponedeljak donelo rešenje kojim je naložilo tužilaštvu da u roku od tri dana donese naredbu o dopuni istrage radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, da bi se ispitala osnovanost optužnice.

U naredbi suda navedene su dokazne radnje koje je potrebno da Više javno tužilaštvo u Beogradu preduzme u okviru dopune istrage u cilju ispitivanja osnovanosti optužnice i postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni učinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Između ostalog, kako se dodaje u saopštenju, sud smatra da je potrebno da se u svojstvu svedoka ispita maloletna oštećena, kao i da se pribave drugi dokazi koji su neophodni da bi se ispitala osnovanost optužnice u ovom predmetu.

Protiv Marjanovića je 9. februara Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo jer je na "svirep i podmukao način" lišio života svoju suprugu, i prilikom izvršenja pokazao "naročitu upornost i bezobzirnost". 

Za to krivično delo zakonom je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading