ŠIPTARI PONOVO MUČE SRBINA: Milorad uhapšen za navodne "ratne zločine" u Klini!

Autor: Republika

Hronika

19.03.2018

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Policijskoj stanici u Klini danas je lišen slobode povratnik Milorad Zajić, rekao je Srni predsednik privremenog organa te opštine Božidar Šarković.

Ilustracija

Zajić je bio pozvan u Policijsku stanicu da da izjavu povodom nedavnog obijanja njegove povratničke kuće u centru Kline.

- Odmah po ulasku u Policijsku stanicu, Zajić je uhapšen, a potom prebačen u Prištinu - rekao je Šarković.

On dodaje da mu je u Policijskoj stanici u Klini rečeno da se Zajić nalazi na spisku lica osumnjičenih za ratne zločine počinjene 1998/1999. godine u regionu Kline.

- Nalog za njegovo hapšenje, kako mi je rečeno u Policijskoj stanici, izdao je nadležni javni tužilac - rekao je Šarković.

On kaže da je ovo hapšenje samo dodatni motiv da se srpski povratnici što pre, u strahu od mogućih hapšenja, spakuju i napuste tek izgrađene kuće.

U urbanom delu Kline živi tridesetak srpskih porodica, uglavnom staračkih, od skoro 2.000 koliko je živelo do 1999. godine u ovoj metohijskoj opštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading