Opirao se hapšenju zbog nasilja u porodici: Policajac mu pucao u nogu!

Autor: rts.rs

Hronika

19.03.2018

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

J. Z. iz Ostrova kod Kostolca uhapšen je sinoć nakon što se sukobio sa policijom koja je reagovala po prijavi za psihičko nasilje u porodici, prenosi požarevački portal Boom 93, pozivajući se na izvore bliske Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Incident se dogodio u porodičnom domaćinstvu u selu Ostrovu, nakon što su J. Z. policiji prijavile majka i baba za psihičko nasilje.

Kako RTS nezvanično saznaje, po dolasku policije, J. Z. je upućivao pretnje, a jednog policijaca je udario električnim pendrekom. Policajac je u samoodbrani upotrebio vatreno oružje. Napadaču je pucano u nogu i nakon toga je onesposobljen i uhapšen.

Zadobio je prostrelnu ranu desne potkolenice, ali nije reč o opasnoj povredi, potvrdio je za RTS doktor Danko Nikolić, direktor Opšte bolnice u Požarevcu. Nikolić je takođe rekao da se vrše analize kako bi se utvrdilo da li lice boluje od HIV-a. 

Reč je navodno o osobi koja je narkoman. Protiv J. Z. će biti podneta krivična prijava za napad na službeno lice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading