UDARIO JEDNOG POLICAJCA, DRUGOG OBORIO NA POD: Oglasilo se tužilaštvo o napadu na službena lica!

Autor:

Hronika

26.12.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predloženo je da sud okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i tri meseca.

UDARIO JEDNOG POLICAJCA, DRUGOG OBORIO NA POD: Oglasilo se tužilaštvo o napadu na službena lica!

Foto: shutterstock

Optužni predlog protiv S.D. (23) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva krivična dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na taj način što je 10. decembru u Zemunu pod uticajem alkohola, ometao službena lica kada su ista pokušala da ga legitimišu, te je rukom odgurnuo jednog od službenika i udario ga u ruku, dok je drugog oborio na tucanik kojim je posuta ulica, a kojom prilikom su policijski službenici zadobili lake telesne povrede.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da optuženom produži pritvor s obzirom da isti nema prijavljeno prebivalište niti boravište na teritoriji Republike Srbije, te je predloženo i da sud okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading