UHAPŠEN ČLAN KRIMINALNE GRUPE: Osumnjičen za proizvodnju i dilovanje skanka!

Autor:

Hronika

14.03.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je posle intenzivne potrage uhapsila S.S. (36), osumnjičenog da se kao član organizovane kriminalne grupe bavio proizvodnjom i prodajom "skanka", vrste obrađene marihuane, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Hapšenje dilera

U akciji, koja se dogodila u utorak, uhapšeni su M. Š. (1988), N. J. (1990), O. R. (1990), Ž. M. (1977) i B. S. (1977), dok se S. S. nalazio u bekstvu, saopštava MUP.

Sumnja se da se ova organizovana kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu bavila proizvodnjom i prodajom skanka koji su distribuirali krajnjim kupcima na teritoriji Srbije.

Pripadnici SBPOK-a, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jednice (SAJ), i u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, otkrili su ilegalnu laboratoriju za uzgoj skanka u veštačkim uslovima prilikom pretresa porodične kuće u Inđiji u podrumskim prostorijama, a uhapšeni su zatečeni u toku branja i pakovanja droge.

Sinhronizovanim pretresima na više adresa, zaplenjeni su oko 80 kilograma skanka, pištolj "magnum 357" sa 49 metaka i dva luksuzna putnička vozila.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, osumnjičenom S. S. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal, navodi se u saopštenju MUP-a.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading