NIJE IZDRŽAO: Preminuo glumac Vasa Spasojević posle brutalnog prebijanja

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

12.03.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Vasa Spasojević koga je 17. februara brutalno pretukao komšija ispred kuće u Zaječaru, preminuo je jutros u niškom Kliničkom centru.

Foto: Privatna arhiva
Vasa Spasojević

- Pacijent je od prijema bio u teškom stanju, zbog preloma lobanje sa utisnućem kosti i krvarenjem u mozgu. Operisan je, rađena je i reintervencija ali je uprkos uloženim naporima, podlegao povredama - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Teško pretučeni čovek pronađen je u šumi, nedaleko od kuće u kojoj je živeo u Gamzigradskoj Banji a za njegovo povređivanje osumnjičen je Spasojevićev komšija.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što je pretukao glumca, napadač ga je odvukao u šumu u nameri da ga tamo zakopa, ali je žrtvino zapomaganje čula komšinica koja je osujetila zločinački plan.

Sumnja se da je povod krvavog obračuna navodni sudski spor oko duga koji je Spasojević vodio protiv napadača a koji se okončao na njegovu štetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading