JELENU MARJANOVIĆ UBIO PROFESIONALAC, proći će vas jeza kada vidite gde je napadnuta!

Autor: Republika

Hronika

12.03.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je najveća misterija u istoriji ubistava u Srbiji. Mnoge teorije i teorije zavere su ispredane o ovom zločinu, a klupko je samo još više zamotano.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Telo nesrećne Jelene Marjanović
Na listi teorija o ubistvu pojavila se i ova.

Parapsiholog Robert Kajsler, Srbin sa Floride, tvrdi da je pevačicu ubio plaćenik po nalogu člana njene familije.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Veo misterije i dalje nad Srbijom

- Marjanoviću su prali veš i čistili kuću varikinom da bi skrenuli pažnju na njihovu kuću, u kojoj je živela Jelena, da bi kuća Jelenine majke, u kojoj ima još dokaza, ostala nezapažena! - kaže Kajsler.

Tragovi Jelenine krvi, prema njegovim rečima, još mogu da se nađu ispred kuće njene majke gde je napadnuta, kao i u kući Zoranovog prijatelja, gde je navodno ubijena, te njegovom kombiju kojim je leš odvezen do kanala.

 - Odlučio sam da obelodanim svoju viziju o Jeleninom ubistvu zarad istine. Nepravda u slučaju Jeleninog ubistva naterala me je da govorim za medije u Srbiji. Moja majka je ubijena injekcijom "trodona", koja joj je data navodno greškom, a slučaj nikada nije rešen. Slično je završilo na hiljade drugih Jelena i majki i zbog toga sam reagovao. Za mene kažu da sam čovek iz senke, koji otvara vrata istrazi kad zapadne u slepu ulicu i pomaže policiji, govoreći joj gde da traži dokaze - kaže za Alo sagovornik.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Noga mrtve Jelene Marjanović

Prema viziji parapsihologa, Jelenu je ubio plaćenik po nalogu člana familije. Krvnik je uz pomoć Zoranovog prijatelja i bliskog rođaka sačekao Jelenu u veče 1. aprila 2016. ispred kuće njene majke i tukao je dok nije izgubila svest! Gnusni čin dovršen je u kući Zoranovog prijatelja, a leš je potom njegovim kombijem prevezen do nasipa i bačen u vodu.

Robert Kajsler tvrdi da Jelena u trenutku ubistva nije bila u garderobi koja se vidi na fotografijama s obdukcije. 

- Jelena je bila obučena kao za nastup ili koncert. Na sebi je nosila gornji deo od crne kože - kaže Kajsler. 

Plaćenik, prema rečima parapsihologa, povremeno ima napade straha da će biti otkriven.

- Plaši se da će Zoran u zatvoru otkriti istinu. Niko od umešanih u zločin ni blizu nema strah od Zorana i njegovog oca Vladimira kao on! - navodi sagovornik i dodaje da će istina ubrzo biti obelodanjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Parapsiholog ili ocevidac

12.03.2018 11:51

Sta cemo sa zenom koja nije ispitana i koja tvrdi da je ocevidac iznosenja Jelene u cebetu iz kuce a koja se javila kod Milomira Marica u jutarnju emisiju o cemu postoji snimak?Ako se zaista zeli da se ovo vec jednom resi onda bilo bi dobro da novinari istraze ovo,a ako ne onda cemo se i dalje zamajavati godinama.Amin.

Cica

15.03.2018 18:15

@Parapsiholog ili ocevidac - Zena je zvucala kao da laze...

Pavle

12.03.2018 21:58

koje profesionalac koji je ubijo.jelenu marijanović.da nije možda rumun.