NE SMEŠ NI DA ZUCNEŠ O MARJANOVIĆIMA: Pretnje čoveku koji je upozorio Teodoru Krsmanović

Autor: Tanjug

Hronika

11.03.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac koji je dojavio Teodori Krsmanović (19) da joj je život u opasnosti i da kruže priče da će završiti kao njena sestra Jelena Marjanović (33) i sam je završio u policiji zbog pretnji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Živi u strahu: Teodora Krsmanović

Naime, čim se u javnosti pojavila informacija da neko namerava da naudi Teodori, pretnje su počele da stižu i tom čoveku, a rečeno mu je da ne sme ni da zucne o Marjanovićima.

Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI), kaže da mu se taj muškarac javio i rekao mu da je zbog pretnji išao u policiju i podneo prijavu.

Šipka: Muškarac koji je dojavio Teodori da joj je život u opasnosti rekao da se sprema urušavanje mog ugleda

- Rekao mi je i da se sprema urušavanje ugleda Teodore Krsmanović, njene majke, kao i mog ugleda, kako bi se izjave koje su one dale obezvredile. Što se tiče mene, cilj im je da se razni zaključci CFI dovedu u sumnju, kao i stručnost i verodostojnost - kaže Šipka.

Podsetimo, Teodoru Krsmanović je 3. marta pozvao muškarac iz inostranstva i upozorio je, a ona je sledećeg dana slučaj prijavila policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading