POJAVIO SE SNIMAK NESREĆE U SMEDEREVU: Žena jurila 240 kilometara na sat pa sletela sa puta! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.11.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo i policija nastavljaju sa istraživanjem kako bi utvrdili sve relevantne okolnosti ovog incidenta.

POJAVIO SE SNIMAK NESREĆE U SMEDEREVU: Žena jurila 240 kilometara na sat pa sletela sa puta! (VIDEO)

Foto: instagram/192

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, u saradnji sa nadležnom policijskom upravom, aktivno sprovodi istražne radnje kako bi utvrdilo tačne okolnosti saobraćajne nesreće čiji uznemirujući snimak se pojavio na internetu. Snimak prikazuje tešku nesreću u kojoj je vozilo potpuno uništeno, a brzinomer je registrovao 240 km/h.

Saobraćajna nesreća dogodila se 11. novembra oko 23:30 časa u Smederevu. Preliminarna istraga ukazuje da je nesreća rezultat neprilagođene brzine uslovima puta i saobraćaja, što je dovelo do gubitka kontrole nad vozilom i sletanja sa kolovoza.


Tužilaštvo i policija nastavljaju s istraživanjem kako bi utvrdili sve relevantne okolnosti ovog incidenta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U saobraćajnoj nesreći je Z.M. (22), koja je putničkim motornim vozilom marke „BMW“ tip 530D, zadobila lake telesne povrede u vidu posekotina, dok je druga ženska osoba, koja je bila na mestu suvozača, zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve noge, a istom prilikom je došlo i do oštećena ulične bandere, ograde i porodične kuće u ulici Šalinačkoj u Smederevu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Z.M. se stavlja na teret teško delo ugrožavanje javnog saobraćaja, za koje je zakonom zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina.

Tokom istrage je utvrđeno da vozilo kojim je osumnjičena upravljala nije njeno, već vlasništvo njenog momka, koji joj je vozilo pozajmio kritičnog dana oko 22,30 časova, iako je znao da Z.M. nije smela da upravlja vozilom takve zapremine motora i u to vreme, te je s obzirom na navedeno i protiv njega podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Olivera

18.11.2023 19:01

Hvala Bogu da nije naletela na nekoga! Budimo normalni, ne bahatimo se, ne ludujmo, dokazujmo se humanošću, dobrotom, požrtvovanošću, a ne garderobom, silikonima i automobilima iz kojih trešti muzika pogrešnih idola!