BAGZIJEV SIN PREKOPAVA TUĐE NJIVE? Inspekcija kod mlađeg Milenkovića zbog ovih radnji u Jakovačkoj Kumši

Autor:

Hronika

08.11.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rudarski inspektor Ministarstva rudarstva i energetike Odseka rudarske inspekcije je izvršio terenski nadzor u Jakovačkoj Kumši

BAGZIJEV SIN PREKOPAVA TUĐE NJIVE? Inspekcija kod mlađeg Milenkovića zbog ovih radnji u Jakovačkoj Kumši

Foto: Djordje Kojadinovic, Shutterstock

Dana 08.11.2023. godine u prisustvu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i ovlašćenih službenih lica PS Surčin, rudarski inspektor Ministarstva rudarstva i energetike Odseka rudarske inspekcije je izvršio terenski nadzor u Jakovačkoj Kumši, a s obzirom da postoje indicije da ce od strane pravnog lica „NM KOP“ čiji je vlasnik N.M. vrši eksploatacija peska bez saglasnosti M.P. koji je vlasnik zemljišta, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Izveštaj o pregledu lica mesta i zatečenom stanju biće dostavljen vlasniku predmetnog zemljišta, službenim licima PS Surčin kao i Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, a u cilju sprovođenja daljih dokaznih radnji.

Prema nezvaničnim informacijama, firma "NM KOP" je u vlasništvu Nemanje Milenkovića, sina svedoka saradnika u postupku protiv "zemunskog klana" Dejana Milenkovića Bagzija.

Poljoprivrednik M. P. iz Jakova prijavio je 7. avgusta inspekcijskim službama Nemanju Milenkovića, sina kontroverznog svedoka saradnika Dejana Milenkovića Bagzija (53), nekadašnjeg pripadnika "zemunskog klana", jer mu je uzurpirao i uništio deo njive koja se nalazi u "Jakovačkoj Kumši" kod Beograda.

Dejan Milenković Bagzi bio je optužen da je 21. februara 2003. godine u blizini Beogradske arene u Novom Beogradu kamionom pokušao atentat na premijera Zorana Đinđića, kao i za učešće u mnogim drugim ubistvima "zemunskog klana". Milenković je uhapšen u Solunu 16. jula 2004. godine.

Bagzi je početkom februara 2005. izručen Srbiji iz Grčke, a status svedoka saradnika dobio je u junu 2006. u postupku za atentat na premijera Srbije Zorana Đinđića i na suđenju pripadnicima "zemunskog klana", optuženim za brojna ubistva, otmice i druga teška krivična dela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading