POZNATO STANJE DEVOJKE KOJA JE POVREĐENA U NOVOM SADU: Pala sa visine od ČETIRI METRA u holu fakulteta - oglasili se njeni lekari

Autor:

Hronika

30.10.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Fakulteta tehničkih nauka saopšteno je da joj je pozlilo dok je čekala da počne predavanje.

POZNATO STANJE DEVOJKE KOJA JE POVREĐENA U NOVOM SADU: Pala sa visine od ČETIRI METRA u holu fakulteta - oglasili se njeni lekari

Foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

Studentkinja M. P. (22) koja je u petak pala između stepeništa u holu novosadskog Fakulteta tehničkih nauka stabilnog je opšteg stanja saznaje "Blic" od nadležnih u Kliničkom centru Vojvodine.

 

- Pacijentkinja koja je primljena sa teškim telesnim povredama nastalim pri padu sa visine, aktuelno je stabilnog opšteg stanja, smeštena na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju gde se sprovode mere intenzivnog lečenja - kratko su rekli za "Blic" nadležni iz KCV.

Podsetimo, iz Fakulteta tehničkih nauka saopšteno je da joj je pozlilo dok je čekala da počne predavanje te je nakon toga usledio pad sa visine od oko četiri metra u prostor između stepeništa na očigled kolega.

M. P. je pored redovnih studija na pomenutom fakultetu ujedno i sudija u tekvondou.

Nije još uvek poznato zbog čega je ovoj mladoj devojci pozlilo, nakon čega se onesvestila i pala preko ograde stepenica, a kako saznajemo, pre nepune dve nedelje ona je na međunarodnom takmičenju tekvondou proglašena za najboljeg ženskog sudiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading