PODMETNUT POŽAR U RESTORANU? Vatra progutala sve, ostalo samo zgarište, vlasnici sumnjaju na jedno!

Autor:

Hronika

12.10.2023

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Restoran u Ovčar Banji izgoreo do temelja.

PODMETNUT POŽAR U RESTORANU? Vatra progutala sve, ostalo samo zgarište, vlasnici sumnjaju na jedno!

Foto: pixabay.com

Sinoć je oko tri sata posle ponoći izbio požar u restoranu u Ovčar Banji. Restoran je u potpunosti izgoreo, a na sreću, povređenih nema.

U policiji kažu da je požar izbio u bašti restorana, ali da se za sada ne zna uzrok požara, da je urađen uviđaj i da će istarga pokazati kako je vatra buknula. 

- Vatra je izbila u bašti restorana koja je domah do naše zgrade. Čim smo osetili dim, krenuli smo sa evakuacijom, srećom svi smo bezbedno napustili svoje stanove - kaže stanar zgrade koja se naslanja na restoran.

Vlasnici restorana su supružnici Dušica i Veljko Marinković koji su se prošle godine vratili iz inostranstva s namerom da pokrenu porodični biznis u ugostiteljstvu, a kako kažu, sumnjaju da je požar podmetnut.

- Mi smo spavali, ne znamo šta se ovde noćas dešavalo, međutim na sigurnosnim kamerama je sve zabeleženo. Snimci će biti predati policiji - rekao je Marinković za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading