MARJANOVIĆ MOŽE DA IZAĐE IZ ZEMLJE! Advokat Dumnić šokirao nakon Zoranovog puštanja na slobodu: "Nema nikakvog ograničenja"

Autor:

Hronika

04.10.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Dumnić izjavio je danas da za Zorana Marjanovića trenutno ne postoji nikakvo ograničenje.

MARJANOVIĆ MOŽE DA IZAĐE IZ ZEMLJE! Advokat Dumnić šokirao nakon Zoranovog puštanja na slobodu: "Nema nikakvog ograničenja"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović juče je pušten iz Centralnog zatvora u kojem je bio u pritvoru zbog ubistva svoje supruge pevačice Jelene Marjanović.

Advokat Zorana Marjanovića, Nikola Dumnić, gostovao je na Pinku, gde je govorio o slučaju Zorana Marjanovića i njegovom puštanju na slobodu.

- Ne dajemo prostor raznim ljudima koji nemaju veze sa ovim predmetom, prepustićemo sudu sve. Nemamo ništa protiv da mediji izveštavaju o tome, ali mnogi sebi daju za pravo da komentarišu postupak. Videli ste saopštenje suda, ovakva odluka ukazuje na to da će predmet biti vraćen prvostepenom sudu. Presuda više ne postoji, ponoviće se postupak, gde će se doneti odluka o krivici - kaže Dumnić.

Na pitanje šta se dešava sa dokazima koji upućuju na Zorana, advokat kaže:

- Nemoguće je da je ukoliko je Zoran počinilac da baš ne postoji nijedan dokaz protiv njega. Apsolutno je nemoguće da nema tragove krvi na njemu ukoliko je on ubio svoju suprugu. Tragovi su uzeti sa lica mesta, nemoguće je bilo to izuzeti, jedan od njih upućuje na Zorana, i to su tragovi blata na njegovoj obići. Razgovarao sam sa Zoranom nakon izlaska, on je sve vreme ubeđen da će na kraju pravda pobediti i sve vreme tvrdi da nije kriv. 

Kako navodi advokat, nakon puštanja iz pritvora, Zoran Marjanović nema nikakvih ograničenja, ne postoji nikakva zabrana za izlazak iz zemlje, a kako tvrdi advokat, Marjanović nije pokušao ni ranije da pobegne iz zemlje, zašto bi sada to učinio.

Podsetimo, presudom Višeg suda u Beogradu Zoran Marjanović je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

04.10.2023 12:18

Po njemu ubistvo se isplati.