Istraga o švercu droge dobila zaplet: POP ME TERA DA SE OBLAČIM KO ŽENA!

Autor:

Hronika

01.03.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nisam se ja maskirao da bih švercovao drogu! Pop Milan voli da se tako oblačim! Samo sam mu ispunio želju, da mu udovoljim". Ovo je, kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, policajcima rekao veroučitelj Zoran Marinković (43), koji je zajedno sa sveštenikom Milanom Jordovićem (41) uhapšen zbog sumnje da je dilovao drogu.

RepublikaFoto: eparhija-zicka.rs
Sveštenik je vole da se veroučitelj za njega oblači u ženu

Policija je u Mrčajevcima kod Čačka zaustavila automobil u kojem se ljubavni par nalazio i u prepravljenom bunkeru zaplenila 27 kilograma skanka.

Zatečeni

Prema rečima našeg izvora iz istrage, Marinković i Jordović su bili u ljubavnoj vezi uprkos tome što je sveštenik oženjen i ima dete. Jordović nije bio u mantiji, dok je njegov partner na sebi imao žensku garderobu, pa policajci u prvi mah nisu ni provalili da je zapravo reč o muškarcu. Očigledno nisu ni sanjali da će ih policajci zaustavili, pa su u najmanju ruku bili šokirani. Odmah su počeli da se brane.

- Vraćamo se iz manastira Studenica. Stvarno nam nije jasno zbog čega ste nas zaustavili. Kažemo vam, upravo idemo iz manastira - pokušali su da odvrate policajce da ih pretresu, ali im nije uspelo jer su inspektori imali dojavu da se u kolima nalazi droga.

- Ipak, i pored saznanja koja su imali, inspektori su ostali u šoku kad su u specijalno napravljenom bunkeru pronašli 52 paketa u kojima se nalazio skank - priča izvor Srpskog telegrafa.

Jordović i Marinković prevozili 52 paketa s narkoticima, a inspektorima tvrdili da se vraćaju iz manastira Studenica

Nastran

Poznanici uhapšenog sveštenika još su u šoku. Kako objašnjavaju, Jordović je s porodicom živeo u Radovcima i vozio je polupani auto.

- Živeo je skromno, mnogo se zauzeo oko gradnje crkve u Visibabi. Znam da je u poslednje vreme često išao na Kosovo, a govorio je da obilazi srpske svetinje. Da li je stvarno dilovao drogu, utvrdiće istraga - kaže sveštenikov prijatelj.

S druge strane, za veroučitelja nemaju lepih reči. Kažu da je nastran i da su ga smatrali sotonom u crkvi.

Majka umrla, otac pijanac

Prijateljica iz detinjstva uhapšenog Milana Jordovića kaže da je svešteniku majka umrla na porođaju.

- Otac mu je bio pijanac, pa ga je odgajila baba. Imao je teško detinjstvo, a kada je išao u poprilično udaljenu školu kao dečak, putem je stalno čitao Bibliju - kaže prijateljica.

Marinković

  • radio u školi kao veroučitelj
  • bio zvonar pri lokalnoj crkvi
  • u poslednje vreme bez zaposlenja

Jordović

  • Bogosloviju završio u Prizrenu
  • oženjen, ima jedno dete
  • bavi se uzgojem kokošaka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading