"KAD SU JOJ SKINULI GAĆICE MOJA ĆERKICA (4) SE PRETVORILA U ZVER!" Sablasna ispovest majke silovanog deteta: Pipkao ju je za polni organ pa joj posle DAO KRUŠKICU!

Autor:

Hronika

02.09.2023

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narednih dvadesetak dana ona je bila uznemirena, a majka je mislila da joj je naišao takav period.

"KAD SU JOJ SKINULI GAĆICE MOJA ĆERKICA (4) SE PRETVORILA U ZVER!" Sablasna ispovest majke silovanog deteta: Pipkao ju je za polni organ pa joj posle DAO KRUŠKICU!

Foto: Shuttestock, Pixabay.com, Printskrin/Youtube/Večernji list

Dirljiva priča o hrabroj devojčici koja je svojoj majci ispričala jezive događaje vezane za pedofila koji ju je zlostavljao dolazi iz jednog srpskog grada. Nažalost, nakon što je majka odmah obavestila policiju, usledio je šok.

Devojčica je hrabro i u detalje ispričala svoju traumu svojoj majci, ali umesto da je odmah uputili na medicinski pregled, policajci su odlučili da sami obave isti u policijskoj stanici.

- U julu sam devojčicu oko 11 sati poslala kod komšinice na čaj, a inače živimo u ulici gde nema saobraćaja. Kako se nakon nekog vremena nije pojavila kod nje, ja sam se uplašila i izašla i poronašla devojčicu kako stoji na kapiji našeg dvorišta sva preplašena. Držala je krušku u ruci i opisala majci kako joj je voće dao komšija koji je dodirivao po polnom organu - počinje ispovest šokirana majka.

Devojčica je majci opisala kako mu je govorila nemoj ali on nije stao.

- Ja sam odmah pozvala supruga i slučaj smo prijavili policiji, odmah smo otišli u policijsku stanicu. Ja sam ispričalašta se desilo, devojčica je potvrdila, zatim je usledio razgovor sa inspektorom pa sa socijalnim radnikom, a onda je usledio šok jer je inspektor ponavljao  nećemo kod lekara, nema potrebe - nastavlja svoju priču nesrećna žena.

- Inspektor mi je zatim rekao da skinem devojčicu i da pogledam da li ima povrede, nije ih bilo, napisali su izveštaj i poslali nas kući - kaže majka.

Foto: www.profimedia.rs

 

Narednih dvadesetak dana ona je bila uznemirena, a majka je mislila da joj je naišao takav period, a onda je 19. avgusta preplakala dan i bila vidno uznemirena.

- Odvela sam je kod dečijeg lekara, dali su nam uput da uradimo analize krvi da se vidi šta je. Posle kratkog boravka kući gde je dete odspavalo, vratili smo se u bolnicu, pa je doktorka koja je pozvala i nadležne institucije i Centar za socijalni rad, uputila dete u Beograd kod dečijeg ginekologa. To smo i uradili, i kada smo došli da joj urade ultrazvuk i spustili joj pantalonice tako se ona pretvorila u zver - priča uplakana majka.

Prema njenim rečima devojčica je bila toliko uznemirena da nije dozvoljavala da joj objasne da joj niko neće ništa loše uraditi. Svi su zanemeli, a majka nije mogla da priđe sopstvenom detetu.

- Posle sat vremena uspeli su da odrade ultrazvuk ali ostale preglede nisu mogli da rade bez prisustva policije. I tek treba da idemo kod neuropsihijatra - priča majka.

- Čovek koji je počinio ovaj strašan čin je priveden i proces je u toku, ali sam tada kada je prijavljen, doživela neprijatnost i vređanje od strane njegove ćerke. Ovo je borba ne samo za moje dete već i za svu decu Srbije - zaključila je majka.

Kako je majka ispričala dalje, ovo nije bio prvi slučaj pedofilije. Pre 7 godina još jedna devojčica je doživela istu stvar od strane tog komšije. Kako kaže, misli da taj slučaj tada nije prijavljen.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading