SPREMAO JE SVADBU, A ZAUVEK JE NESTAO! Monstrum iz Gradačca UBIO Denisa i ugasio čitavu LOZU

Autor:

Hronika

17.08.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradačac je neutešan zbog ubistva porodilje Nizame Hećimović i Denisa Ondera(23), sposobnog IT stručnjaka, kao i njegovog oca Đengiza.

SPREMAO JE SVADBU, A ZAUVEK JE NESTAO! Monstrum iz Gradačca UBIO Denisa i ugasio čitavu LOZU

Foto: Facebook

- Niza je bila fina i velika je greota za to nevinašce što je ostalo i bez majke i bez oca. A nevini momak koji je sa to malo godina mnogo stekao poštenim radom nastrada ni kriv ni duźan. Koliko znam njegov otac Đengiz je imao sukob sa ubicom, a ne on. Denis je bio duša, čaršijsko dete. Vredan, ljubazan, nasmejan. Takav je bio- rekao je jedan mladić zaposlen u lokalima nadomak mesta na kojem je Denis ubijen u kolima u pokretu. 


Njegovo mišljenje dele i radnici iz susednog lokala koji su ga vidjali i sa njim bi popričali skoro uvek kada bi tu u kraju jeo u lokalima. Radnici iz fast fuda  Denis se skoro poverio da planira da proda Volvo dzip u kojem ga je Nermin Sulejmanović upucao.


- Pričao mi je dva dana pre nego što se ova tragedija dogodila da hoće da proda svoj dzip jer je mogao za njega da uzme 45 hiljada- priča devojka suznih očiju. 

Prepričava da je nesrećnik i kupca za kola bio našao i da je znao gde će odmah da uloži novac.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Auto u kom je ubijen Denis

 

-Pare je hteo da uloži u opremanje novog stana koji je kupio u novoj lepoj zgradi u gradu, ali nije mu se dalo. Hteo je da se osamostali pa i oženi. Mnogo je žalosno što ga više nema i što ga nikada više neću videti- uz plač zaključuje Gradačanka.

Ubistvo koje je potreslo Gradačac i šire područje dogodilo se 11. avgusta kada je Nermin Sulejmanović pucao u Đengiza, Denisa i Harisu Onder. Đengiz i Denis su podlegli povredama, dok se Harisa i dalje bori za život u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Okupljeni na sahrani Ondera su izrazili duboku tugu i bol zbog gubitka oca i sina. Mnogi su se prisetili ljubavi i topline koju su Đengiz i Denis donosili u svoje okruženje. Njihova tragična sudbina ostavila je prazninu koju će teško popuniti.

Jedan poseban trenutak sa sahrane izdvojio se kroz objavu na Instagram profilu bosanske voditeljke Hane Hadžiavdagić. Sestra i ćerka ubijenih, Denisa i Đengiza Ondera, jecajući je izrazila svoju bol i nemoć. U emotivnom komentaru, Hana je podelila dijalog sa sahrane, kada je lokalni imam upitao okupljene hoće li oprostiti ubici. Odgovor je bio jednoglasan – "Hoćemo." Međutim, Hana je izrazila svoje lične patnje i dilemu, ističući da sebi ne može da oprosti što je upoznala Sulejmanovića, optužujući sebe zbog njihovog susreta kada joj je bilo samo 16 godina.

- "Hoćete li mu oprostiti", pita lokalni imam džematlije. "Hoćemo", odgovaraju. Ćerka i sestra ubijenih Ondera jeca: "Ja sebi ne mogu da oprostim. Svi mene krive jer sam ih ja upoznala. A šta sam ja znala", dodaje nakon mučne pauze isprekidane suzama, pa zaključuje, "Bilo mi je samo 16 godina".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading