Istraga o ubistvu pevačice "Granda" u Borči: OVO SU JELENINE POSLEDNJE REČI!

Autor:

Hronika

26.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), optužen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33) na nasipu u Borči, pre zločina se žestoko posvađao s pevačicom! Kako Srpski telegraf saznaje, supružnici su se prepirali, da bi Jelena u jednom trenutku povisila ton, što je potvrdio i jedan od saslušanih svedoka u istrazi koja se vodila zbog brutalnog ubistva pevačice "Granda".

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Ubijena Jelena Marjanović

Telo u kanalu

Vid Stjepanović otkrio je u tužilaštvu da je čuo kad je Jelena suprugu rekla: "Zorane, ti to ne razumeš", što su ujedno bile i njene poslednje reči. Samo nekoliko minuta kasnije, mlada pevačica i majka tada petogodišnje ćerke Jane usmrćena je sa osam udaraca šipkom po glavi, a njeno izmasakrirano telo nađeno je sledećeg dana u kanalu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zoran Marjanović na sahrani žene

- Tog 2. aprila 2016. bio sam u dvorištu kod česme, na nekih 15 metara od mesta na kojem stanujem. Tad sam ugledao Jelenu na balvanu. Bila mi je okrenuta leđima i naslonjena na balvan, dok je Zoran licem bio okrenut ka meni. Stajao je na nekih metar i po od supruge - rekao je Stjepanović, čiji se iskaz nalazi u optužnici koja je 9. februara podignuta protiv Marjanovića.

Jelena sedela na balvanu i prepirala se sa Zoranom, koji je uspaničeno trčkarao za ćerkinom loptom

Svedok je dodao da je sa supružnicima bila i njihova ćerka, kao i da je Zoran bio vidno uznemiren i nervozan.

- On je nervozno skakao za Janinom loptom, nekako je bio nemiran. I Zoran i Jelena su u rukama imali mobilne telefone, a pored pevačice je na balvanu stajao i gornji deo trenerke. Supružnici su sve vreme pričali, tačnije prepirali su se. Jelena je u jednom trenutku povisila ton toliko da sam mogao da čujem šta mu govori. Rekla je: "Ne razumeš ti to" - rekao je Stjepanović, koji je tek posle Jeleninog nestanka od policije saznao da su na balvanima zapravo bili Marjanovići.

Izjave frizerke, drugarice i sestre sa saslušanja

Zoran: Ružna si i debela

Jelenina frizerka Zorica Gemović je na saslušanju izjavila da je Zoran konstantno kontrolisao pevačicu i omalovažavao je.

- Govorio joj je: "Vidi na šta ličiš, debela si i ružna." Kad mi je Jelena rekla da joj je dosta svega, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i ode, pitala sam je zbog čega se ne razvede, a ona je odgovorila: "Zoko, on bi me ubio" - rekla je Gemovićeva.

Drugarica Nora: Vladimir lečio Janu

Jelenina drugarica Nora Karleuša Rakić izjavila je da se pevačica uglavnom žalila na Zoranovog oca Vladimira, s kojim se stalno svađala, i da joj je bilo krivo što ona mora sve da radi u kući.

- Vladimir se u kući za sve pitao. Dešavalo se da Jeca i Zoran dođu kod mene u posetu, a svekar zove Jelenu više puta da pita kad će doći kući. Zoran je čak i kompozicije menjao kako mu otac kaže - rekla je Nora Karleuša Rakić, svedok u istrazi.

Foto: facebook.com/teodora.krsmanovic
Teodora Krsmanović sestra pevačice

Sestra Teodora: Jelena se žalila da ne može da izdrži

Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice, rekla je na saslušanju da se Jelena žalila da više ne može da izdrži.

- Uglavnom se žalila na Zoranove roditelje. Dva meseca pre nego što je ubijena prisustvovala sam kad ju je Zoran kritikovao. Govorio joj je da je tetka i da pogleda na šta liči. Poslednji put smo se čak i posvađale i rekla sam joj da ne treba to da trpi, ali je ona uvek branila Zorana - rekla je Teodora.

Uskoro suđenje

Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra prošle godine, 17 meseci posle brutalnog zločina, otkad je u pritvoru. U istrazi koja se vodila protiv njega saslušani su svedoci tužilaštva i odbrane, urađena su veštačenja telefona svih Marjanovića, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog. Pet meseci posle hapšenja, protiv supruga ubijene pevačice podignuta je optužnica, a očekuje se da bi uskoro moglo da počne i suđenje.

22 meseca prošlo od ubistva pevačice

Kuma i svekrva muljale s dokumentima

Zorica Marjanović i kuma Vera Vukomanović saslušane su u četvrtak u policiji zbog sumnje da su muljale s dokumentima. Naime, sumnja se da je Marjanovićeva kumu poslala u policiju, gde se ova lažno predstavila i izvadila ličnu kartu sa Zoričinim podacima, a svojom slikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading