SPREMA NOVI MASAKR? Oglasio se Huso, najveća podrška MASOVNOG UBICE i javno ZAPRETIO!? (FOTO)

Autor:

Hronika

11.08.2023

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso I. podržao monstruma iz Gradačca, pa javno zapretio na društvenim mrežama.

SPREMA NOVI MASAKR? Oglasio se Huso, najveća podrška MASOVNOG UBICE i javno ZAPRETIO!? (FOTO)

Foto: Facebook, Printscreen/Instagram

Nermin Sulejmanović prenosio je uživo ubistvo svoje supruge Nevzete Hećimović, što je uznemirilo čitavu javnost. Preko 13 hiljada ljudi pratilo je njegov prenos svirepog ubistva, a onda i njegovo oglašavanje nakon što je ubio suprugu i Ondera Džengiza i Denisa Džengiza, a troje ranio, dok je jedna osoba u bolnici podlegla povredama.

Foto: Printscreen/Instagram

Huso I. podržao Nermina Sulejmanovića

Komentari su se nizali, a na zaprepašćenje mnogih, veliki broj je onih koji su ga podržali, među njima i Huso I. koji je sve vreme pisao pozitivne komentare, pozdravljao njegov krvavi pir, vređao sve koji nisu na Nerminovoj strani, a sada se oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je izvređao sve one koji ga osuđuju, a onda i pripretio.

- Ko god ima nešto da mi kaže od vas ja*ara slobodno dođite i recite mi, svako zna gde živim jer ste vi rute male i gnjide, jaki samo na tastaturi. Trebali ste danas izaći napolje i pokazati se... Pozdrav za sve mangupe - napisao je on, a mnogi su ovu njegovu poruku shvatili kao pretnju da će se ponoviti današnji dan i da će nastradati svako ko mu bude nešto lično rekao.

Foto: printscreen/instagram

Huso I.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
oooo

11.08.2023 19:41

OMG konačno ukinite oružje!