GUNCATI ZAVIJENI U CRNO: Stric se ubio, bratanac poginuo vozeći da ga vidi

Autor:

Hronika

23.02.2018

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U petak oko 10 časova Guncate kraj Barajeva zadesila je velika tuga - mediji su objavili da je 19-godišnji Marko Tomić poginuo sletevši s puta svojim automobilom i udarivši u banderu... Međutim, ono što je Republika.rs naknadno saznala je da je reč o nezapamćenoj tragediji - Marko je opel korsom jurio kući jer je saznao da mu se ubio stric!

RepublikaFoto: pixabay.com

Porodica Tomić iz Guncata tako je ostala bez dva člana u istom danu...

- Marko je dobio poziv od rođenog brata, Aleksandra, koji mu je javio strašnu vest - da se ubio njihov stric Zlatomir. Marko je odmah uleteo u kola i pojurio ka kući, ali nije mu bilo suđeno da tamo i stigne - rekao je za naš portal izvor blizak porodici.

Kako saznajemo, Zlatomir Tomić (53) se obesio oko 9 časova ujutru. Detalji u vezi s tim slučajem nisu poznati i verovatno će istraga utvrditi zašto je došlo do tužnog događaja koji je posredno bio razlog i za drugu tragediju.

- Marko je bio izuzetno vezan za strica... A tek što je položio vožnju, nema ni dva meseca... Bože, kakva tragedija u kući Tomića - u šoku je rekao naš sagovornik.

Automobil u kojem je bio Marko Tomić, inače, registrovan je na njegovog brata Aleksandra, pa je zbog toga policija u prvi mah javila da je stradao A. T. Međutim, uviđejem je utvrđeno da je ipak reč o 19-godišnjem Marku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

23.02.2018 23:44

Nije mu bilo sudjeno??? Kako bi bilo da napisete da je vozio kao manijak i zakucao se kao muva? Srecom niko drugi nije nastradao a neizivljene , nesposobne vozace koji slete u prvoj krivini mi nije zao ni malo.

Odgovori 0 22