Ubistvo u ulici Čedomira Jovanovića u Leskovcu: UBIJEN NA 23. ROĐENDAN!

Autor: A. Valčić

Hronika

22.02.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jović, kik-bokser iz Leskovca, izrešetan je preksinoć oko 2.30 posle ponoći u leskovačkom naselju Dubočica u sačekuši koju mu je zasad nepoznati ubica postavio za 23. rođendan!

RepublikaFoto: facebook.com/Nikola Jović
Petar Rosić

Pokušao da pobegne

Kako saznajemo, Jović je kobne večeri u gradu slavio sa prijateljima, a potom se taksijem dovezao do kuće. Tu ga je sačekao ubica, sa kojim je, kako se pretpostavlja Nikola i razgovarao u obližnjem parkiću. 

RepublikaFoto: Srpski telegraf

- Sumnja se da je Nikola u nekom trenutku shvatio šta mu se sprema i počeo da beži. Napadač mu je tada pucao u nogu, kako bi ga zaustavio, a onda mu prišao i ispalio u njega još šest hitaca! - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Prema izjavama stanara stambenih zgrada B4 i B5, ubijeni mladić dozivao je upomoć, ali dok su oni reagovali već je bilo kasno.

Foto: facebook.com/Nikola Jović

- Kada je odjeknuo pucanj pomislio sam da je neko bacio petardu, tako da nisam obratio pažnju. Međutim, čuo da doziva u pomoć, onda sam shvatio da je stvar ozbiljna - kaže komšija koji je telefonom pozvao policiju i Hitnu pomoć. 

- Vikao je iz sveg glasa, da je odjekivalo između zgrada, a onda se u daljini ponovo čulo kako doziva pomoć. Potom su odjeknuli pucnji - dodaje on.

Glosa: Jović je u gradu slavio sa prijateljima, a potom se taksijem dovezao do kuće, gde ga je čekao ubica

Beživotno telo je pronađeno stotinak metara dalje u ulici Čedomira Jovanovića. Na mestu ubistva i juče su se videli krvavi tragovi, a jedan rikošetirani metak završio je i u automobilu parkiranom u dvorištu susedne kuće.

- Bilo je strašno. U prvi mah nisam znao šta se dešava, a onda sam na uglu uz telefonski razvodnik ugledao beživotno telo mladića kojeg sam poznavao iz viđenja. Na razvodniku se i dalje vidi krv, a jedan metak rikošetirao je u susedno dvorište - kaže meštanin koji je prvi pritrčao Joviću u pomoć dok nam pokazuje rupu koju je metak napravio u autu.
Kako dodaje, Hitna pomoć i policija su brzo stigli na lice mesta, ali su mogli samo da konstatuju smrt mladića.

Motiv

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni Nikola imao je policijski dosije zbog trgovine drogom i nedavno je izašao iz pritvora. Sumnja se da se zamerio nekom od lokalnih kriminalaca i da mu je to došlo glave.
- Bavio se kik-boksom i često trenirao. Pomagao je drugima, bio druželjubiv i za sve je bio dobar, ali izgleda da za sebe nije bio. Šta se desilo stvarno neznam - kaže mladić koji kaže da se družio sa pokojnim Nikolom. 

ČINJENICE

  • Izašao iz pritvora
  • bavio se kik-boksom
  • nedavno izašao iz pritvora
  • hapšen zbog droge
  • nanošenja povreda
  • ugrožavanja sigurnosti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading