JELENINE PRIJATELJICE NE MOGU VIŠE DA ĆUTE: Otkriven MOTIV ubistva u Borči!

Autor:

Hronika

20.02.2018

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U delovima optužnice protiv Zorana Marjanovića koji su procurili u javnost na detaljan način se opisuje kako je izvršeno brutalno ubistvo na nasipu u Borči. Ono što je javnosti još uvek nepoznato je tačan motiv zbog kojeg se Zoran odlučio na ovaj zverski čin.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena nije mogla više da izdrži u muževljevoj porodici!

Tokom skoro dvogodišnje istrage u javnosti su se pojavljivali razni izvori koji su ukazivali na potencijalni motiv zločina i najčešće se pominjala ljubomora, posesivnost i opterećenost osumnjičenog.

Neposredno po Zoranovom hapšenju pojavila se informacija da je Jelena ubijena jer je htela da se oslobodi terora porodice Marjanović o kome su svedočili njeni prijatelji i komšije.

- Mesec dana pre ubistva, Jelena se na jednom nastupu posvađala sa mužem i nakon svirke nije otišla u dom Marjanovića, već kod svoje majke. Sutradan se prijateljici požalila da želi da ga ostavi, da ne može više da izdrži - preneli su tada mediji reči neimenovanog izvora.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Prema tadašnjim navodima, pevačica je vremenom navukla bes čitave porodice na sebe.

- Još pre nego što je rešila da ih napusti sa Janom, ona je htela da se odvoje od svekra i svekrve, ali je Zoran to godinama odlagao. Zoranovi roditelji su bili ogorčeni na Jelenu zbog svega, a kada su čuli da želi da sa sobom povede Janu, pevačici se život pretvorio u košmar. Nažalost, pre nego što je uspela da se izbavi i nađe svoj mir, pronađena je mrtva u kanalu - naveo je izvor.

Za ubistvo je osumnjičen Zoran, ali policija veruje da su mu i ostali ukućani pomagali u tome.

- Sigurno je imao saučesnika, ovakav zločin nije mogao da izvrši sam. Neko iz porodice mu je pomogao u tome, a nema sumnje da su ga svi podržali - objašnjava izvor beogradskih medija.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Kako više puta ispričale Jelenine prijateljice, Zoran je bio gazda kako u poslu, tako i u vezi. Mešao se u sve i morao je za sve da se pita.

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava ličnost počela da izbija na površinu. Jelena je sve uložila u posao, ali on to nije mogao da podnese. Mislio je da je gazda i da sve treba da bude pod njegovom kontrolom. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje.

Kako navodi, u početku je bes i ljubomoru krio pred ostalima, ali vremenom je počeo da ne obraća pažnju ni na koga.

- Nije mogao da izdrži da ona uspe u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao ju je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading