TEŠKA TUGA U SELU GDE JE BRAT (14) UBIO BRATA (12) POSLE SVAĐE OKO BAZENA! Druga tragedija u porodici za veoma kratko vreme! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

06.07.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Međulužje kod Mladenovca danas je došlo do teške tragedije kad je maloletni A.L. (14) ubio svog rođenog brata N.L. (12).

TEŠKA TUGA U SELU GDE JE BRAT (14) UBIO BRATA (12) POSLE SVAĐE OKO BAZENA! Druga tragedija u porodici za veoma kratko vreme! (VIDEO/FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ubistvu je navodno prethodila svađa dvojice braće. Naime, kako saznajemo, majka je starijem sinu zabranila da koristi bazen, a mlađi je zbog toga počeo da mu se ruga.

 

 

A. L. je tada utrčao u kuću i izašao sa lovačkom puškom, koja je navodno bila u nelegalnom posedu nekog od članova porodice.

Kako "Republika" saznaje na licu mesta, nikome nije jasno kako je A. došao do puške i gde je stajala.

INače, sve komšije ove porodice su zatvorile svoje kapije i niko ne želi da priča sa novinarima. Jedino što saznajemo jeste da je ovo druga tragedija ove porodice za kratko vreme - naime, nedavno je umro deda dece odnosno otac njihov oca.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

Bonus video:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading