ZORAN MARJANOVIĆ SPALIO KRVAVU JAKNU NAKON ZLOČINA!

Autor: Republika

Hronika

15.02.2018

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), optužen da je 2. aprila 2016. u kanalu na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), najverovatnije se presvukao nakon zločina, a njegova krvava jakna nika- da nije nađena.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena i Zoran Marjanović u srećnijim danima

Ovaj podatak, iako se eksplicitno ne spominje u optužnici koju je Više javno tužilaštvo podiglo 9. februara, proizlazi iz zaključaka izvedenih na osnovu izjava svedoka i drugih materijalnih tragova.

- Na mogućnost da se Zoran presvlačio nakon što je Jeleni zadao smrtonosne udarce u kanalu, ukazuje izjava svedoka koji je 2. aprila na početku nasipa video Zorana, Jelenu i njihovu ćerku Janu. Taj svedok je izjavio da je Zoran na sebi najverovatnije imao farmerke i crnu jaknu. Međutim, drugi svedok rekao je da je Zoranov otac Vladimir, dok je trajala potraga za navodno nestalom Jelenom, odneo Zoranu jaknu na nasip, jer je bilo hladno. Postavlja se pitanje zašto bi mu Vladimir nosio jaknu, ako je on već na sebi imao jednu? - kaže naš sagovornik i dodaje da iz toga može da proistekne zaključak da se Zoran otarasio jakne, koju je imao na sebi u trenutku ubistva.

- Na to su ih upravo navele izjave svedoka, ali i snimci sa sigurnosnih kamera. Zoran je u trenutku potrage sa suprugom bio u maskirnim pantalonama, a svedok je rekao da ga je kritičnog dana video u farmerkama - podseća naš sagovornik.

Iako su istražitelji nakon zločina detaljno prečešljali mesto zločina, te bližu i dalju okolinu nasipa, ali i kuću Marjanovića, sporna jakna nije nađena.

- Postoji mogućnost da je Zoran tu jaknu spalio ili da ju je uništio na neki drugi način, pošto ona nije mogla sama od sebe da propadne u zemlju. On je to najverovatnije uradio, jer je na njoj bilo dosta Jelenine krvi, koja je prskala dok joj je zadavao smrtonosne udarce. Ipak, pošto ovaj deo njegove odeće nije dospeo u ruke istražnih organa, sve ovo ostaje na nivou nagađanja - ističe sagovornik i napominje da je jedan od ključnih dokaza protiv Marjanovića Jelenina krv nađena na zadnjem sedištu njihovog automobila.

- Sa zadnjeg sedišta, gepeka i poda "mercedesa" izolovana je Jelenina krv. Pretpostavlja se da je Zoran spustio pomenutu krvavu jaknu na sedište i tako razmazao ženinu krv po njemu. Zatim, iz toga proizlazi i mogućnost da je on odvezao automobil na nepoznatu lokaciju, gde je uništio jaknu i gde se presvukao, kako bi u čistoj garderobi otpočeo potragu - kaže izvor za Alo.

Podsetimo, istraga protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je ubio suprugu na svirep način, pri čemu je pokazao izrazitu upornost, pokrenuta je u septembru prošle godine, a pet meseci kasnije protiv njega je podignuta i optužnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading