ODAVDE JE UBICA KRENUO U KRVAVI PIR: Sa osmehom na licu pozirao pored dva motora! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Blažić iz svoje porodične kuće krenuo je u masakr.

ODAVDE JE UBICA KRENUO U KRVAVI PIR: Sa osmehom na licu pozirao pored dva motora! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Uroš Blažić (21) iz Mladenovca usmrtio je u noći između 4. i 5. maja u Malom Orašju i Duboni osmoro mladića i devojaka od kojih najmlađi ima 15 godina, a najstariji 23, dok je četrnaestoro teško ranio i lekari im se bore za život.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Uroš Blažić sejao smrt po selima u okolini Mladenovca

Prema rečima meštana, Blažić se najpre posvađao sa jednim od mladića koji su se u Malom Orašju okupili na pikniku uz vatru, otišao je do kuće odakle se vratio naoružan, a onda rafalnom paljnom usmrtio (18), Aleksandra M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21).

Zatim je nastavio da seje smrt po okolnim mestima i tom prilikom usmrtio Milana Panića (21), njegovu rođenu sestru Kristinu (18) i Dalibora Todorovića (23).

Foto: Društvene mreže

Ubijeni mladići i devojka

Mercedesom je nastavio put ka Šepšinu gde je iz pištolja zapucao ka ljudima koje je ugledao, ali, srećom, nikog nije pogodio

Foto: ST/Nikola Mutić

Kuća Uroša Blažića

Blažić je pre nego što je učinio krvavi pir pozirao u svojoj kući pored dva motora, u šortsu i raskopčanoj dukserici, dok sa lica ne skida osmeh.

On je iz svoje kuće krenuo u nasumični pokolj meštana, a njegova svirepost je okarakterisana kao teroristički čin. 

Foto: Privatna arhiva

Uroš Blažić u svojoj kući

Uroš je nakon masakra koji je učinio, kidnapovao taksistu kom je pretio ručnom bombom i koji ga je odvezao do Vinjišta gde se Blažić krio kod svojih rođaka, a gde je uz brzu akciju policije uhapšen i odmah priveden Višem javnom tužilaštu u Smederevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading