POTRESNE SCENE U DUBONI! Građani se okupljaju i pale sveće u spomen stradaloj deci! (FOTO)

Autor:

Hronika

05.05.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Blažić (21) ubio je 8 mladih osoba starosti od 15 do 25 godina.

POTRESNE SCENE U DUBONI! Građani se okupljaju i pale sveće u spomen stradaloj deci! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Nezapamćena tragedija pogodila je sela Dubonu i Malo Orašje nadomak Mladenovca i Smedereva kada je terorista Uroš Blažić (21) hicima iz automatske puške ubio 8 mladih osoba i ranio 14.

On je nakon zločina pobegao, a policija je odmah aktivirala akciju Vihor. Opsežnom višesatovnom potragom, on je lociran i uhapšen u mestu nadomak Kragujevca gde se skrivao kod ujaka i dede.

 

 

I oni su kasnije uhapšeni, jer je u kući dede pronađeno više komada oružja: bombe, automatsko oružje i nekoliko stotina metaka.

Građani Dubone i Malog Orašja zanemeli su pred tragedijom koja ih je pogodila. Oni se danas okupljaju i pale sveće na mestu gde su deca stradaka u Dubonu.

Podsetimo i širom Srbije, u različitim gradovima, organizovana su okupljanja u čast stradalih u OŠ ,,Vladislav Ribnikar", te su tako okupljeni građani prethnodnog dana u Kragujevcu, Užicu, Požarevcu, Somboru, Zrenjaninu, Valjevu, Kraljevu, Kosovskoj Mitrovici i drugim gradovima palili sveće, ostavljali cveće i igračke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading