UŽAS I JEZA U RUMI: Sin ubio majku, a onda presudio sebi!

Autor:

Hronika

27.04.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka muškarca pronašla je beživotna tela nakon ubistva i samoubistva u Rumi.

UŽAS I JEZA U RUMI: Sin ubio majku, a onda presudio sebi!

Foto: ST/P. DIVAC

U Rumi se dogodila tragedija kada je sin ubio majku, a zatim izvršio samoubistvo.

Njegova ćerka pronašla je beživotna tela.

Nadležni su izašli na teren i izvršili uviđaj.

Nije poznat motiv svirepog zločina.

Kako se nezvanično saznaje, muškarac se u poslednje vreme ponašao jako čudno, bio je u takozvanoj "paranoji", piše Alo.

Od početka godine Srbiju je zapljusnula jeziva statistika femicida, prema kojoj je sa ovim zločinom ubijeno čak 14 žena, a nasilje nad ženama nije ni jenjavalo.

U Operativnom centru MUP-a Republike Srbije otvorena je telefonska linija 0800 100 600 koja je besplatna i dostupna 24 časa, na koji se prijavljuju događaji nasilja u porodici na nivou cele Republike Srbije, kao i na telefon 192. Nasilje se može prijaviti lično u prostorijama institucije, telefonom, pismeno, putem pošte ili putem mejla. Prilikom prijavljivanja nasilja, prijavilac može ostati anoniman i u svakom slučaju prijava će biti razmatrana.

Ovo Ministarstvo sprovodi niz preventivnih aktivnosti iz ove oblasti kroz različite kampanje, koje se realizuju tokom globalne, svetske kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“. U toku sprovođenja kampanje „16 dana aktivizma“ u 2022. godini Ministartvo unutrašnjih poslova aktivno je učestvovalo u snimanju i promociji spota koji je imao za cilj podizanje svesti i promociju broja za prijavu nasilja u porodici 0800/100-600.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading