ŠOK U DOMU ZDRAVLJA: Pacijent poludeo, pa glavom udarao lekara!

Autor: novosti.rs

Hronika

02.02.2018

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv B.K. (73) iz Požarevca policija je podnela krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja, jer je fizički napao lekara Opšte službe Doma zdravlja, Dušana Tasića.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Pacijent nasrnuo na lekara zbog predugog čekanja/Foto: Ilustracija

Ovaj incident dogodio se 25. januara uveče, u čekaonici u kojoj je pacijent čekao na pregled.

Nezadovoljan zbog dugog čekanja, B.K. je glasno negodovao pred medicinskom sestrom, zbog čega je lekar izašao iz ordinacije da vidi o čemu se radi. 

Na njegovu opasku da je radno vreme do 20.30 i da do tada, verovatno, neće moći da ga primi, pacijent ga je više puta udario glavom u lice, a potom pobegao. 

Uskoro je, na poziv dr Tasića, stigla policija i uzela njegovu izjavu. Kasnije je pronađen i odbegli pacijent, koji je, takođe izložio svoje viđenje incidenta. 

U ovom napadu dr Tasić nije zadobio povrede, ali mu je zbog doživljenog stresa povećan šećer u krvi i od tog dana nalazi se na bolovanju. 

Krivična prijava protiv osumnjičenog pacijenta podneta je Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku, što znači da protiv njega nije određen pritvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading