UHAPŠENA ŽENA U KRUŠEVCU: Oštetila budžet za zdravstveno osiguranje ZA VIŠE OD 22 MILIONA!

Autor: Tanjug

Hronika

31.01.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u Kruševcu uhapsila M. M. (57), osumnjičenu da je od 2010. do 2018. godine oštetila budžet Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje za više od 22 miliona dinara, za koliko je sebi pribavila korist.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uhapšena žena zloupotrebljavala položaj

Ona je osumnjičena da je kao zaposlena u Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje - Filijala za Rasinski okrug u Kruševcu, iskoristila službeni položaj tako što je prilikom kreiranja naloga za plaćanje bolovanja preko 30 dana zaposlenima u raznim preduzećima, unosila i broj svog ličnog računa i naziv fiktivne radnje i takve naloge prosleđivala na naplatu, navodi se u saopštenju PU Kruševac.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja, po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenoj, koja je iz okoline Kruševca, odredjeno je zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, privedena je tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading