REPUBLIKA NA LICU MESTA: Snaja sat vremena branila Zorana Marjanovića!

Autor: M. Ž. LAZIĆ

Hronika

29.01.2018

11:12 >> 12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle višemesečnog iščekivanja, snaja Zorana Marjanovića pojavila se danas u 11.50 sati u Višem tužilaštvu, ali u potpuno promenjenoj ulozi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Milica Marjanović stigla u Tužilaštvo u pratnji advokata Veljka Delibašića, Aleksandra Zarića i Stefana Jokića

Milica Marjanović, devojačko Mihajlović, umesto na predlog tužilaštva daće iskaz kao prvi i jedini svedok odbrane muža ubijene pevačice Jelene!

Kako je Srpski telegraf nedavno pisao, ona će pokušati da obori najjači dokaz koji imaju protiv Marjanovića - poreklo blata na njegovim pantalonama.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Došla da brani Zorana: Milica Marjanović

- Tužilaštvo je u početku tražilo da Milica svedoči jer je živela u kući Marjanovića u Borči i mogla je da ispriča mnogo o odnosima unutar porodice, kao i o odnosu Zorana i Jelene Marjanović. U jednom trenutku su iz nepoznatog razloga jedino od nje odustali, a ispitani su čak i slučajni prolaznici - rekao je za Srpski telegraf izvor iz odbrane.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ona nije davala izjave okupljenim novinarskim ekipama, već je žurno ušla u Tužilaštvo pognute glave u pratnji advokata Aleksandra Zarića, Veljka Delibašića i Stefana Jokića.

Nakon svedočenja, koje je trajalo sat vremena, Milica Marjanović pobegla je od novinara na drugi ulaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

29.01.2018 12:48

Kada bi se proverile automehaničarske radnje, utvrdilo bi se da više od polovine otpadno ulje koristi u kotlovima za zagrevanje poslovnih prostora i kuća u kojima žive vlasnici.