NAJNOVIJA SAZANJA O SLUČAJU PREBIJANJA DETETA: Policija PRIVELA BABU nesrećne devojčice (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

27.10.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Đilas je izjavila da je njena ćerka Slavica pobegla sinoć sa adrese između između 20.00 i 22.00 časova.

NAJNOVIJA SAZANJA O SLUČAJU PREBIJANJA DETETA: Policija PRIVELA BABU nesrećne devojčice (VIDEO)

Foto: printskrin/društvene mreže

Majka koja je prebila dete u Grockoj

Policijski službenici su, kako se saznaje, došli do saznanja da se žena koja se sumnjiči da je brutalno pretukla devojčicu (3) u Grockoj zove Slavica Đilas (27).

Kako se dalje navodi, na licu mesta zatekli su najverovatnije oca navedene dece Prvoslava Pajića (66) i baku Lidiju Đilas (49) sa maloletnom decom dečakom starim 15 meseci i devojčicom starom 3,5 godine.

Radnici Centar za socijalni rad Grocka su preuzeli maloletnu decu, a Lidija Đilas je izjavila da je njena ćerka Slavica pobegla sinoć sa adrese između između 20.00 i 22.00 časova.

U PS Grocka dovedena je Lidija Đilas, radi uzimanja izjave i daljeg postupanja.

Istraga je u toku.

 

 

Srbiju je šokirao snimak, na kom majka surovo bije devojčicu. Na društvenim mrežama deli se slika Slavice Đilas, uz apel da se što pre uhapsi! Policija je raspisala potragu.

Na snimku koji je sve uznemirio, vidi se žena kako krvnički udara nemoćnu trogodišnju devojčicu. Jednom rukom joj drži ručice dok je drugom besomučno šamara.

- Noćas je došla policija sa ljudima iz Centra za socijalni rad i odveli su decu - potvrdio je suprug žene koja je tukla njihovo dete.

U Centru za socijalni rad je zakazan razgovor.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video-snimku nasilja nad detetom sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj i zaštitu deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading