Razlog zbog kojeg je devojčica (13) u Zemunu pokušala da se ubije je UŽASAN!

Autor: Republika

Hronika

18.01.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (13) koja je u sredu pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa zgrade u Zemunu, prethodno je još dva puta pokušala da se ubije. Nakon spasavanja, rekla je policajcima da ima problema sa ocenama i u komunikaciji sa roditeljima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devojčicu je juče na prozoru zgrade primetila žena koja tu čisti dugi niz godina.

- Jedna devojka mi je pokazala devojčicu koja sedi na prozoru, pozvala sam predsednika stanara, a on policiju. Pokušala je da se vrati, ali se zbunila. Nije znala gde će, policajac ju je zgrabio s leđa - rekla je za Telegraf.rs Milica V. koja već 10 godina održava zgradu.

Na lice mesta odmah su stigle Hitna pomoć, vatrogasci i policija. Devojčica je spasena tako što su policajci uleteli stan i sklonili je s prozora.

Kada je došla policija, devojčica je bila veoma uplašena i umorna, nije poznato koliko je dugo stajala na prozoru. Jedan policajac ju je zagovarao, a ona je samo ponavljala "nisam ja luda".

Drugi policajac je u međuvremenu uspeo da provali stan i zgrabi dete s leđa, kada je i okončana ova drama.

Devojčica živi sa majkom, koja je za vreme spasavanja bila na poslu. Kako nezvanično saznajemo, dete je i ranije dva puta pokušalo da se ubije, a juče pre nego što je izašla na prozor, pokušala je da se zapali u kupatilu. Pošto joj nije pošlo za rukom, odlučila je da se baci sa prozora.

Kako pišu pojedini beogradski mediji razlog zašto se devojčica odlučila na ovaj korak je zbog loših ocena u školi i loše komunikacije sa roditeljima. Devojčica je prevezena u kliniku "Dr Laza Lazarević".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading