Potukli se, pa potegli pištolje! Jedna osoba ranjena u Somboru kod prihvatnog centra za migrante!

Autor:

Hronika

23.06.2022

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U somborskom naselju Šikara, u blizini prihvatnog centra za migrante, u ranim poslepodnevnim satima došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, a jedna osoba je ranjena, potvrđeno je u policijskoj upravi Sombor.

Potukli se, pa potegli pištolje! Jedna osoba ranjena u Somboru kod prihvatnog centra za migrante!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Kako je za beogradske medije rečeno u policiji, prvo je došlo do tuče među migrantima, a potom je upotrebljeno i oružje.

Na snimku koji je dostavljen beogradskim medijima vidi se grupa od nekoliko desetina migranata u neposrednoj blizini prihvatnog centra, i čuju se četiri hica iz vatrenog oružja.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o obračunu različitih grupa migranata, koji je eskalirao u sredu uveče u naselju Šikara.

Prema nepotvrđenim informacijama, prilikom prvog okršaja upotrebljeno je hladno oružuje, a na teren je tada izašla ekipa hitne pomoći i policijska patrola.

Sukob se, pak, nastavio i danas, a kulminirao je kada je jedan Sirijac upucan u vrat. Metak je prošao tako da ni on nije životno ugrožen. Na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i hitne pomoći, a povređeni Sirijac prevezen je u bolnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading