SUDIJA PREDVIDEO TRAGIČAN KRAJ LIDIJINOG ŽIVOTA? Protiv Zlatana je već podizano nekoliko optužbi!

Autor:

Hronika

11.06.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudija za prethodnu istragu suda u Vićenci odmah je rekao da će slučaj Zlatana Vasiljevića i Lidije Marković biti tragično završen, prenosi Espreso.

SUDIJA PREDVIDEO TRAGIČAN KRAJ LIDIJINOG ŽIVOTA? Protiv Zlatana je već podizano nekoliko optužbi!

Foto: Facebook

Zlatan Vasiljević (42) iz Bosne i Hercegovine, počinio je dvostruko ubistvo u Italiji, kada je prvo ubio svoju sadašnju devojku, Venecuelanku Gabrijelu Serano (36), a potom i svoju bivšu suprugu Lidiju Miljković (42). Nakon dva stravična zločina Vasiljević je presudio i sebi.

Sudija za prethodnu istragu suda u Vićenci odmah je rekao da će slučaj Zlatana Vasiljevića i Lidije Marković biti tragično završen. On je još 2019. godine potpisao nalog za slanje Zlatana u zatvor nakon Lidijine optužbe za zlostavljanje i seksualno uznemiravanje i tada je bilo u pitanju brtalno nasilje koje je Zlatan usmerio prema svojoj ženi.

Foto: Facebook/printscreen

Lidija Miljković

Kako su naveli italijanski mediji on je davio, gurao dok ne padne, šutirao, gazio, bacio joj nož u usta, terao da guta sedative, udarao po glavi, pretio njoj, deci, rodbini.

- S obzirom na upornost koju je pokazao Vasiljević, zajedno sa zloupotrebom alkohola i nesposobnošću ili nespremnošću da se kontroliše, čak i u prisustvu maloletne dece, smatra da je pojava novih epizoda nasilja veoma verovatna - napisao je sudija. 

Foto: Facebook/zlatan.vasiljevic

Lidija Miljković i Zlatan Vasiljević

Dvaput ga je osudio 2018. godine, ali je posle nekoliko meseci njegova sposobnost manipulisanja pobedila. 

Zabrana prilaska

Konstatujući njeno udaljenje "iz porodične kuće", sudija se odlučio da Zlatana pošalje u zatvor i napisao da bi "preovlađujuće sklonosti koje pokazuje optuženi po svoj prilici mogle da dožive eskalaciju u smislu težine i da dovedu do tragičnih posledica". Upravo ono što se dogodilo.

Nije pomogla ni zabrana prilaska koja mu je naređena nakon puštanja na slobodu i kućni pritvor. Ni konačna kazna od godinu i šest meseci za jednu od epizoda maltretiranja nije ga ničemu naučila. Njegov cilj je bio samo jedan: da na nju rastereti bes koji je nosio u sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading