PRE devet godina dogodilo se NAJVEĆE MASOVNO UBISTVO u Srbiji! Krvavi pir Ljubiše Bogdanovića i smrt 13 ljudi!

Autor:

Hronika

09.04.2022

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović je motiv krvavog pira odneo u grob.

PRE devet godina dogodilo se NAJVEĆE MASOVNO UBISTVO u Srbiji! Krvavi pir Ljubiše Bogdanovića i smrt 13 ljudi!

Foto: Privatna arhiva

Selo Velika Ivanča kod Mladenovca punih devet godina je mesto najveće tuge i bola. Ljubiša Bogdanović (60) tog 9. aprila 2013. godine pre izlaska Sunca ubio je 13 ljudi.

U kravi pir krenuo je iz svoje kuće kada je iz pištolja presudio sinu Branku (42) i majci Dobrili (83). Tada je teško ranio svoju suprugu Javorku (69) koja je samo čudom preživela hice. Ona je govorila da je "najveća kazna što je preživela".

Javorku niko nije osuđivao zbog krvavog pira supruga, ali niko je nije želeo u svojoj kući. Brigu o njoj vodile su ćerke.

Nakon ubistva sina i majke Bogdanović je ušao u kući Despotovića. Na vratima je ubio Mikaila (61), a potom i Milenu (61), njihovog unuka Gorana (23), njegovu suprugu Jovanu (21) i njihovog dvogodišnjeg sina Davida.

U domu Ješića ubio je Ljubinu (64) i njenog sina Miloša (48), u domu Mijailovića bračni par Velimira (78) i Olgu (79). U poslednjoj u nizu, kući porodice Stekić ubio je Draganu (50) i Danicu (78).

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading