Pevačica o ubistvu koleginice u Borči: Reći ću sve što znam o Jeleni

Autor:

Hronika

11.12.2017

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi posle ubistva Jelene Marjanović (33) iskoristila je priliku i na sav glas pričala kako su njih dve bile najbolje drugarice. Međutim, ubrzo je istina isplivala na videlo. Indi i Jelena godinama nisu pričale, a ubijena pevačica "Granda" je čak Aradinovićevu, koja je navodno bila zaljubljena u njenog supruga, izbacila iz kuće i prekinula svaki kontakt s njom.

RepublikaFoto: instagram.com/indy_ara_indira
Indira Aradinović Indi kaže da će "kad dođe vreme" progovoriti o njenom odnosu s Zoranom, zbog čega ju je ubijena pevačica navodno izbacila iz kuće

Povod za svađe

Indi se posle novih saznanja više nije oglašavala, pa čak ni kad se iza rešetaka našao Zoran Marjanović (39), Jelenin muž, koji se sumnjiči za ubistvo. Posle više od godinu i po dana od brutalnog zločina u Borči pevačica je ipak odlučila da progovori i otkrije da o koleginici zna dosta toga, ali čeka pravi trenutak da kaže sve što zna. Pominjalo se da Indi zna sve o bračnom životu Marjanovića, kao i da će je istražni organi pozvati na saslušanje, a ona nije ni demantovala ni potvrdila te sumnje.

Svi su se pitali da li ću ja biti na saslušanju. To je veoma ozbiljna stvar i nije za javnost

- To je sve bilo pod znakom pitanja. Svi su se pitali da li ću ja biti na saslušanju, a da li jesam bila ili nisam, to samo ja znam i zadržavam za sebe. To je veoma ozbiljna stvar i nije za javnost - rekla je pevačica za Pink.rs.

Indi je ostala misteriozna i kad je trebalo da prokomentariše sumnje da je ona bila povod za česte svađe između ubijene Jelene i njenog supruga.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL

Pričala sam o Jeleni kad je ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi

- Kad bude došlo vreme za to, progovoriću - rekla je pevačica.

Istinu zna bog

Ona je dodala da je posle zločina davala izjave jer na tako nešto niko ne može ostati ravnodušan.

- Pričala sam o Jeleni u trenutku kad je bila brutalno ubijena, sad se ohladila u grobu i treba da je pustimo da se hladi. Istinu zna samo bog, a mi možemo samo da nagađamo. Ne želim da budem deo svega toga dok se slučaj ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje znam, a dotad zaista nema potrebe za tim - rekla je Indi.

Svekrva: Pitajte Indi ko je ubio Jelenu

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice, potvrdila je na saslušanju da se Jelena svađala sa Indi.

- Svaki bračni par se svađa, to je normalno. Eto, svađali su se i zbog Indi. Zoran je pisao tekst za tu pevačicu, koja je bila izuzetno ljubomorna na Jelenu. Indi je bila ludo zaljubljena u mog sina. Jelena i ona su se jednom posvađale i u studiju. Zašto nju ne ispitate, ona sigurno zna ko bi mogao da naudi mojoj snaji i zbog čega - rekla je ranije Marjanovićeva.

Pozlilo joj na seansi

Indi je zbog zdravstvenih problema išla na seansu kod Zorice Marjanović, koja tvrdi da ljude leči bioenergijom. Međutim, kad je ušla u sobu punu ikona, iznenada joj je pozlilo. Počela je da se trese, preznojava i guši, što je i sama ranije potvrdila.

Jecine poruke o pevačici

Jelena Marjanović se neposredno pred smrt požalila prijatelju i u poruci mu otkrila da je preživela pakao kad je Indi snimala spot u Zoranovom studiju.

- Zaboravila sam da ti kažem da ja i nisam privatno baš u dobrim odnosima sa Indi. Imale smo žešću raspravu u studiju, pa joj posle pozlilo od muke. Ne želim više da se spominjem u bilo kakvom kontekstu s njom - napisala je Jeca.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Šta je pričala

3. APRIL 2016. Jelenu sam poslednji put videla pre sedam dana. Skuvala mi je svoju čuvenu kafu. Bila je predivna devojka

7. APRIL 2016. Ne prestajem da mislim o mojoj Jeci. Koliki zlotvor i bolesnik moraš da budeš da nekom na takav način oduzmeš život

24. APRIL 2016. Jelenino ubistvo me je promenilo, izbacilo me je iz koloseka. Ova tragedija je obeležila ovu godinu

23. MAJ 2016. Nemam ja vremena da se bavim Jelenom i njenim ubistvom. Imam ja svoj život, izdajem singl, zločinom nek se drugi bave

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mina

17.03.2018 14:39

Ova indi od samog pocetka lagala, kao ona je pokojnoj prijateljici prijateljica.Spavala je sa Zoranom u omentu dok je jelena bila u kuci.Bolje ti je da sutis.