BELIVUKOVOG SESTRIĆA BRANI ADVOKAT ZLIKOVACA! Ibrahimović nije mogao da iznese odbranu jer je UZNEMIREN!

Autor:

Hronika

13.09.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak suđenja Damiru Ibrahimoviću, sestriću Veljka Belovuka, za ubistvo Ivana Trifunovića odlozeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Republika

Foto: A. Popović

Ubijeni Ivan Trifunović

Sa Veljkov Belivukom, ozloglašenim ubicom i kriminalcem, osim srodstva, optuženi za ubistvo na Novom Beogradu 14. januara ove godine ima i zajedničkog advokata Dejana Lazarevića. 

Nije isključeno da je upravo Belivukovim prljavim novcem Lazarević plaćen i u ovom slučaju.

Do odlaganja suđenja došlo je nakon kratke konsultacije optuženog sa advokatom kada je Ibrahimović izjavio da će tek na narednom ročištu biti spreman da iznese odbranu.

- Ne priznajem delo, ali sam malo uznemiren, tako da ću naredni put izneti odbranu i odgovarati na pitanja. Sada mogu da pratim pretres - rekao je instruisani Belivukov sestrić. 

Republika

Foto: A. Popović

Majka ubijenog Ivna Trifunovića, Biljana, i sestra Ivana

Sudija Ljudimila Miljković odlučila je da ipak ne održi suđenje jer smatra da je najbolje da se počne sa saslušanjem okrivljenog. Novo ročište zakazano je za 5. oktobar.

Porodica ubijdnog mladića na sud je stigla sa njegovom slikom, a dok su se roditelji držali dobro, sestra se tresla i grcala u suzama. 

- Doživeli smo strahotu da nam sina ubije najbolji drug sto se vodi na snimku. Tužilaštvo mu sudi za obično, a u pitanju je teško ubistvo - rekao je otac ubijenog Ivana za Republiku.

Foto: A. Popović

Dragiša Trifunović, otac ubijenog Ivana

Porodica optuženog Ibrahimovića je bila vrlo brojna i glasna posle sudjenja.
- Volimo te. Drži se - povikali su sestra i brat optuženom u sudnici.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading