MISTERIJA U NIŠU: Preživela samoubistvo sa zgrade nakon svađe sa mužem, pa PRONAĐENA MRTVA U STANU

Autor: blic.rs

Hronika

08.12.2017

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlijka Lj.D. (43) pronađena je mrtva u svom stanu na Bulevaru Nemanjića u Nišu, saznaje "Blic". Nju je pronašla ćerka nakon čega je obavestila policiju a okolnosti pod kojima je nastupila smrt se utvrđuju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Sama pozvala hitnu pomoć!

Pre nekoliko dana, 29. novembra, Lj.D. je skočila sa prvog sprata zgrade u kojoj živi nakon svađe sa vanbračnim suprugom. Ona je nakon pada ustala i otišla do komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć.

Prevezena je u Klinički centar u Nišu gde je dijagnostika pokazala da je zadobila naprsnuće jednog pršljena i oguljotinu dlana a nakon zbrinjavanja puštena je kući. Policiji koja je došla u bolnicu da ona je ispričala da je skočila jer se uplašila nakon što je vanbračni suprug napao verbalno i pretio joj.

Iako nije bilo nikakvog fizičkog kontakta među njima, policija je odmah po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici izrekla hitnu meru udaljenja iz stana njenom vanbračnom suprugu, kao i meru zabrane prilaska i komunikacije a o slučaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.

Za sada nema nagoveštaja da je smrt nastupila kao posledica povreda zadobijenih prilikom pada ali že tačan uzrok smrti biti utvrđen nakon okončanja obukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading