AKCIJA MUP: Uhapšeno 97 osoba zbog krađa i razbojništva

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

06.12.2017

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su 97 osoba koje se sumnjiče da su izvršili krivična dela teške krađe, krađe i razbojništvo, saopštio je danas MUP.

RepublikaFoto: pixabay.com
Podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba


U prethodnih nekoliko dana, više odvojenih akcija na suzbijanju imovinskih delikata sprovedeno je na teritoriji policijskih uprava Beograd, Kragujevac, Novi Pazar, Leskovac, Pirot, Pančevo, Požarevac, Smederevo, Bor, Vranje, Zaječar, Jagodina, Sremska Mitrovica i Prokuplje, a uhapšeni su osumnjičeni koji se terete da su u prethodnom periodu izvršili više od 300 teških krađa, krađa i razbojništava.

U okviru tih akcija podnete su i krivične prijave u redovnom postupku protiv još 48 osoba.

Policija je od osumnjičenih oduzela više predmeta koji potiču iz krivičnih dela - između ostalog četiri automobila, motocikl, skuter, umetničku sliku, više mobilnih telefona i sim kartica, dva kompjutera, kao i više komada nameštaja i tehničkih uređaja ukradenih iz kuća i stanova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading