BOLESNO: Otele i pretukle tinejdžerku, a ONDA JE KRENULO MONSTRUOZNO IŽIVLJAVANJE

Autor: alo.rs

Hronika

23.11.2017

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srednjoškolka (17) oteta je u sredu u centru Beograda i to od strane četiri devojke koje su je ubacile u automobil, odvezle u napušteni objekat, gde je usledilo višečasovno iživljavanje nad nesrećnom tinejdžerkom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako piše Alo.rs, maloletnu Beograđanku otmičarke su brutalno tukle, ošišale na ćelavo, potapale glavu u kantu sa vodom, a nakon gotovo osam sati torture i zverskog mučenja, ponovo su je ubacile u auto i u blizini njene kuće je izbacili na ulicu i pobegle u nepoznatom pravcu.

- Maloletnica je lekarima i inspektorima ispričala da je u sredu oko podneva krenula u školu i dok je išla ka stanici, s leđa joj je prišla devojka koja joj je stavila maramicu sa opijatom preko usta i tada se onesvestila. Kada je došla sebi, bila je već na zadnjem sedištu, u kolima sa još četiri devojke - deo je priče koju je oštećena ispričala lekarima.

- Kada su me unele u kuću, rekle su "E, kad smo te našminkale, sad je došlo vreme da te ošišamo". Jedna od devojaka je to i uradila dok sam bila ošamućena - rekla je nesrećna devojčica.

Molila je ona svoje mučiteljke da je puste, ali one je nisu slušale i iznova su smišljale kako da joj naude.

- Na kraju su joj potopile glavu u kofu sa vodom, a izvukle su je tek kada je počela da se davi. Držale su je tako u nesvesti dok nije pao mrak, nakon čega su je istim automobilom dovezle do kuće, gde su je izbacile - objašnjava neimenovani izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading