VALJEVO ZAVIJENO U CRNO: Neda (7) ispala iz kola i umrla!

Autor: Republika

Hronika

19.11.2017

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Ub-Valjevo kod sela Muroš, poginula je devojčica Neda N. (7) koja je prilikom sudara prema nezvaničnim informacijama, ispala iz automobila, jer je sedela na prednjem sedištu i nije bila vezana pojasom. S obzirom na to da se devojčica sa svojim ocem Dejanom N., vraćala sa slave Đurđic, postoji mogućnost da je on kolima upravljao pod dejstvom alkohola, što će pokazati policijska istraga.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Do tragedije je došlo kada je automobil "škoda felicija" kojom je upravljao Dejan iznenada izgubio kontrolu, i prešao u suprotnu kolovoznu traku, gde se direktno sudario sa automobilom "audi" somborskih registarskih tablica.

- Dejan je u četvrtak po podne pokupio Nedu posle škole, odakle su zajedno otišli na slavu Đurđic kod rođaka. Tamo su proveli nekoliko sati u veseloj atmosferi sa rodbinom i prijateljima, a kada su krenuli kući, desila se tragedija - priča komšija nastradale devojčice i dodaje da se sumnja da je Dejan dozvolio ćerki da sedne napred, na suvozačevo sedište.

Dejan je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom i sudario se sa "audijem", u kojem je bila šestočlana porodica sa bebom.

- Povređeni putnici iz audija zbrinuti su u valjevskoj bolnici i, na sreću, niko od njih nije životno ugrožen. U istoj bolnici smešten je i Dejan N., koji  je zadobio višestruke prelome, i njegovo stanje je trenutno stabilno - kaže izvor.

Nesrećna Neda N. je nakon sudara davala znake života. Ona je najpre zbrinuta u valjevskoj bolnici, odakle je hitno transportovana na Dečiji kliniku u Tiršovoj, gde je u petak podlegla povredama.

- Prema pričama očevidaca, Neda nije bila vezana sigurnosnim pojasom, zbog čega je ispala iz automobila. Ona je zadobila višestruke povrede, između ostalog, bila joj je povređena i jetra. Lekari su dali sve od sebe da je spasu, ali, nažalost, nisu mogli ništa da učine - kaže sagovornik.

Meštani sela Sovljak ispričali su da Nedina porodica važi za finu i poštenu, a da, osim Nede, Dejan i njegova supruga Milica imaju još dvoje dece.

- Neda ima starijeg brata i sestru. Svi znaju šta se dogodilo i očajni su. Pre samo dva meseca radovali su se Nedinom polasku u školu, a sad su svi skrhani - kaže komšija za Informer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading