"NE PITAJTE NIŠTA"! Majka dečaka (3) i devojčice (2) iz Inđije, KOJE JE SILOVAO OTAC, U ŠOKU! MANIJAK ALKOHOLIČAR!

Autor: Republika

Hronika

17.01.2021

07:08 >> 07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (40) iz okoline Inđije uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dvoje dece, ćerkicu (3) i sina (2), a slučaj je, navodno, prijavila njegova supruga.

RepublikaFoto: pixabay.com

On je uhapšen prekjuče i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle čega bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

- Supruga je osumnjičenog prijavila policiji i ispričala da je on navodno seksualno zlostavljao decu. On je uhapšen, a deca su poslata na pregled, na kom su im ustanovljene povrede - piše "Kurir".

Meštani ovog naselja kažu da znaju je komšija priveden.

- On je rodom iz Novog Sada, a ovde živi nekoliko godina sa suprugom i decom. Nedavno su dobili bebu, a u neposrednoj blizini žive i njegovi roditelji, koji su profesori u penziji i pomažu im oko svega - kažu komšije:

Voli pse i oružje

Inače, na profilu uhapšenog na društvenim mrežama može se videti mnogo fotografija s decom i kućnim ljubimcima. Osim toga, uglavnom je kačio fotografije sa takozvanim opasnim rasama pasa i oružjem.

- Koliko je nama poznato, on je sklon alkoholu, ne radi nigde, navodno je ranije bio problematičan. Prema komšijama je dobar, ali se ne druži ni s kim bliže - ispričale su komšije.

Reporteri Kurira juče su u kući zatekli suprugu osumnjičenog, ali ona nije želela ništa da komentariše. 

 

 

- Dovoljno nam je teško i ovako, ne mogu da pričam o tome - bilo je sve što je žena rekla. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading