(FOTO) KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PATI ZA LEGIJINOM MAJKOM!

Autor: S. S.

Hronika

12.10.2017

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diler droge Kristijan Golubović služi zatvorsku kaznu za dilovanje droge u Zabeli, ali to ga ne sprečava da se oprosti od majke Milorada Ulemeka Legije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kristijan Golubović

On je Nataliji Ulemek dao čitulju u današnjoj "Politici", gde joj se obratio kao majci.

- Teta Bebo, pošto ste verovali u anđele, sada ste sa njima i znam da nas gledate i pazite na nas... Voli vas vaš drugi sin Kristijan sa porodicom - napisao je Golubović.

Podsetimo, Golubović se u januaru ove godine telefonskim putem uključio u rijaliti šou "Parovi" kada je otkrio kako mu je na robiji.

- Ja ne trulim na robiji jer robija nije nešto što su te dezinformisane čivave umislile. To su normalna, humana mesta u kojima provodimo kaznu. Imamo TV plazme, plejstejšne, DVD, civilnu garderobu, posteljine po želji i boji, hrana po mašti i ukusima, fudbal, košarka, telefonski pozivi... A uskoro ćemo imati i tuševe u sobama - rekao je, između ostalog, Kristijan.

Majku bivšeg komandanta Jedinice za specijalne operacije, koji je osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zbog ubistva Zorana Đinđića, izdalo je srce prošle srede u 21 sat, a sahranjena je u utorak 10. oktobra.

RepublikaFoto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading