HAPŠENJE KOD KOKINOG BRODA: Vozač prevozio putnike i 15.000 tableta za potenciju!

Autor: Tanjug

Hronika

18.09.2017

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su tokom dubinske kontrole magistralnog puta Nova Varoš - Užice, u blizini mesta Kokin Brod, zaplenili veliku količinu sredstava za potenciju, i na taj način sprečili ilegalan i zakonom zabranjen promet stimulativnim sredstvima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zaplenjeno 15.000 tableta za potenciju

Kako je saopštila Uprava carina, slučaj se dogodio u noći između subote i nedelje, kada je za pregled zaustavljen autobus kojim je 37-godišnji Novljanin prevozio putnike iz Herceg Novog u Suboticu.

Iako su vozač i putnici izjavili da nemaju ništa da prijave, detaljnom kontrolom autobusa ispostavilo se da vratanca prostora iza zadnjeg levog točka, namenjenog za smeštanje alata, ne mogu da se otvore, što je navelo carinike da ih detaljnije provere.

Ubrzo je ustanovljeno je fabrička šupljina prepravljena za potrebe krijumčarenja i da se u njoj nalazi gotovo 15.000 tableta za potenciju raznih proizvođača, među kojima je najviše bilo preparata marke "Cialis"i "Viagra".

Protiv vozača, koji je izjavio da je robu trebalo da preveze do Novog Sada, biće podneta krivična prijava zbog ilegalne trgovine nedozvoljenim stimulativnim sredstvima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.