SVE VIŠE NASILJA NAD MUŠKARCIMA: Za tri dana uhapšene tri žene!

Autor: telegraf.rs

Hronika

10.09.2017

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodično nasilje nad muškarcima nije mit u Srbiji. Tačno je da su žene u 90 odsto slučajeva žrtve partnera, ali one i te kako umeju da budu i nasilnici, pišu "Novosti".

RepublikaFoto: pixabay.com
Muškarce je sramota da prijave nasilje

Kod ove vrste rodnog nasilja dodatni je problem to što je muškarce sramota da prijave maltretiranje. Upravo zbog toga, kažu istraživači ne postoji prava slika o ovom ozbiljnom društvenom problemu. 

Da žene, bez razora, takođe uzimaju pravdu i batinu u svoje ruke, pokazuje i podatak da su u Srbiji za svega tri dana tri žene uhapšene jer su prethodno pretukle partnere. 

Zbog sumnje da je u svojoj kući u sokobanjskom selu Vrmdža pretukla nevenčanog supruga D. S. (49) i nanele mu lakše povrede, policija je prekjuče privela i odredila pritvor do 48 sati njegovoj nevenčanoj supruzi Z. M. (44) zbog nasilja u porodici.

Naime, on je dobio batine jer je zaključao vrata kuće dok je spavao, a ključ ostavio u bravi, zbog čega Z. M. nije mogla da uđe u dom. Besna, ona je uspela da probudi nevenčanog supruga lupajući na vrata.

Svom snagom ga je ošamarila, nesrećni čovek jedva je uspeo da se otrgne i pobegne u dvorište, a onda na ulicu, gde ga je spasila policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading